František Korbel pokřtil knihu Příběhy právních pojmů, další z řady sponzorovaných titulů HAVEL & PARTNERS

Praha, 9. 5. 2018

Ředitel vzdělávací AKADEMIE HAVEL & PARTNERS a partner advokátní kanceláře HAVEL & PARTNERS František Korbel pokřtil ve čtvrtek 3. 5. 2018 v pražské Literární kavárně knihu profesora a někdejšího místopředsedy Ústavního soudu ČR Pavla Holländera Příběhy právních pojmů. Vydání publikace, jež je další z řady titulů, které kancelář HAVEL & PARTNERS finančně podpořila, přišli osobně podpořit také předseda Ústavního soudu ČR Pavel Rychetský nebo profesor a bývalý děkan Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze Aleš Gerloch.

Příběhy právních pojmů vydalo Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk, s.r.o. a kniha je již k dostání v českých knihkupectvích podobně jako první české vydání bestselleru Global Issues in Legal Ethics pod názvem Globální problémy profesní etiky právníků, další ze sponzorovaných knih, jejíž křest proběhl v prostorách AKADEMIE HAVEL & PARTNERS loni v listopadu.

HAVEL & PARTNERS již čtvrtým rokem rovněž financuje české a slovenské překlady vybraných titulů z nejúspěšnějších zahraničních publikací zaměřených na leadership, management či marketing. Loni kancelář podpořila například první české vydání světově proslulé knihy o rodinných firmách Dilemmas of Family Wealth (Rodinné firmy na rozcestí).