HAVEL & PARTNERS a spolupracující inkasní agentura Cash Collectors otevírají novou pobočku v Olomouci

Praha, 14. 3. 2018

Největší česko-slovenská právnická firma HAVEL & PARTNERS, působící doposud v  Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, otevře novou kancelář v Olomouci. Klientům nabídne především správu retailových pohledávek finančních institucí, tedy zejména vedení soudních nalézacích řízení, insolvencí a dědických řízení. Zároveň bude sloužit jako jedno ze tří hlavních kontaktních míst HAVEL & PARTNERS na Moravě. K obdobnému kroku se chystá i spolupracující inkasní agentura Cash Collectors. Obě společnosti chtějí v Olomouci nabídnout dohromady desítky nových pracovních míst.

„Momentálně probíhají výběrová řízení na obsazení pozice studentů, koncipientů a administrativní podpory. V prvním roce počítáme s  cca desetičlenným týmem, který by se měl v dalším roce již zdvojnásobit,“ říká k personálnímu zajištění nové kanceláře řídící partner HAVEL & PARTNERS Jaroslav Havel. Vedením kanceláře bude pověřen Ludvík Juřička, Marek Vojáček a Jaroslav Havel, za Cash Collectors pak Oliver Uraz.

Noví spolupracovníci a zaměstnanci by se měli rekrutovat především z řad studentů a absolventů olomoucké právnické fakulty, na kterou má kancelář úzkou vazbu především díky akademickému působení Milana Hulmáka, Filipa Melzera, Petra Tégla a Renáty Šínové, kteří jsou zároveň of counselové HAVEL & PARTNERS a hlavními lektory AKADEMIE HAVEL & PARTNERS. „V Olomouci studuje řada nadějných právníků, kterým chceme umožnit start jejich kariéry v kanceláři, která je na špici ve svém oboru,“ dodává Jaroslav Havel.