HAVEL & HOLÁSEK s.r.o. – klienty nejlépe hodnocená advokátní kancelář v ČR

Advokátní kancelář HAVEL & HOLÁSEK s.r.o. získala v kategorii Česká republika ocenění ILO Client Choice Awards 2010 udělované mezinárodní ratingovou agenturou International Law Office (ILO) a stala se tak klienty nejlépe hodnocenou právnickou firmou v České republice. Ocenění ILO Client Choice Awards, udílené od roku 2005, je určeno pro advokátní kanceláře a advokáty z celého světa, kteří se vyznačují mimořádnou kvalitou poskytovaných služeb a péče o klienty.

„Ohledně ocenění děkujeme především za důvěru našim klientům. Úspěch kanceláře odráží i jejich podnikatelské úspěchy,“ říká zakládající partner advokátní kanceláře HAVEL & HOLÁSEK s.r.o. Jaroslav Havel a dodává: „Hodnocení agentury ILO chápeme také jako potvrzení kvalit celého našeho týmu a  doufáme, že se nám podaří v budoucnu tyto kvality nadále udržet a ocenění obhájit.“

Kritéria pro udělení ocenění ILO Client Choice Awards zahrnují zejména schopnost poskytovat klientům služby se skutečně vysokou přidanou hodnotou nad rámec služeb poskytovaných ostatními subjekty na trhu. Vítězové letošního ročníku byli vybráni na základě více než 2000 individuálních hodnocení právních poradců z celého světa.

Advokátní kancelář HAVEL & HOLÁSEK s.r.o. se pravidelně umísťuje na předních příčkách jak českých, tak domácích hodnocení. Například v loňském i letošním roce britská ratingová agentura Practical Law Company (PLC) ve svém mezinárodním žebříčku právních kanceláří zařadila advokátní kancelář HAVEL & HOLÁSEK s.r.o. na první místo mezi domácími právními firmami. Podle tohoto žebříčku je kancelář HAVEL & HOLÁSEK s.r.o. doporučována jako poradce pro 13 právních oblastí. V soutěži Právnická firma roku 2009 pořádané společností epravo.cz se kancelář HAVEL & HOLÁSEK s.r.o. stala nejúspěšnější advokátní kanceláří na českém trhu. Kancelář získala první místo v kategoriích Největší právnická firma v ČR, Telekomunikace a média a Veřejné zakázky.

Kompletní výsledky ILO Client Choice Awards 2010 naleznete na této webové adrese: http://www.clientchoiceawards.com/2010/Winners.aspx

O agentuře ILO
Agentura Intenational Law Office (ILO) byla založena v roce 1998. Zabývá se hodnocením advokátních kanceláří po celém světě a aktuálním globálním vývojem v oblasti práva. Také spravuje databázi největších světových obchodů v souvislosti s právním zastoupení a komplexní adresář právních firem a partnerů. V rámci své činnosti provádí ILO odměňování těch advokátních kanceláří a partnerů, kteří prokázali výborné kvality při práci pro své klienty. K vyhlašování nejlepších právnických firem dochází dvakrát ročně v Londýně a v New Yorku. www.InternationalLawOffice.com