Advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners přivítala dva nové advokáty

Největší česká a slovenská advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners posílila svůj tým o vedoucího advokáta Pavla Vraného (34) a advokáta Jana Diblíka (33). Oba se věnují oblasti fúzí a akvizic, Pavel Vraný se dále specializuje na oblast korporátního práva, bankovnictví, finance a kapitálové trhy. Jan Diblík se navíc zaměřuje na právo informačních technologií a duševního vlastnictví, média a telekomunikace či právo obchodních společností.

Pavel Vraný dokončil v roce 2001 studium na Právnické fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Poté působil v pražské pobočce mezinárodní advokátní kanceláře Andersen Legal a deset let v kanceláři Baker & McKenzie. Během těchto let se v oblasti fúzí a akvizic podílel na řadě transakcí v telekomunikacích, finančním sektoru či private equity. Dále se specializoval na poskytování právních služeb v oblasti dluhového financování a na investice do komerčních nemovitostí. V kanceláři Havel, Holásek & Partners se kromě výše zmíněných specializací bude soustředit také na poskytování komplexních právních služeb pro privátní klientelu a na soudní, správní a rozhodčí řízení. Pavel Vraný je členem České advokátní komory, hovoří plynně anglicky. Ve volném čase se věnuje rodině a sportu.

altJan Diblík získal v roce 2009 titul JUDr. na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze, roční pobyt absolvoval také na irské Univesity of Limerick. Před nástupem do advokátní kanceláře Havel, Holásek & Partners působil v PRK Partners a pražských pobočkách francouzské kanceláře Gide Loyrette Nouel a britské kanceláře Linklaters.

V oblasti práva informačních technologií a duševního vlastnictví se Jan Diblík zaměřuje na oblast softwarových licencí, dodávky a implementace IT řešení, outsourcing, regulaci elektronických komunikací a ochranu osobních údajů. V rámci mediálního práva Jan Diblík pravidelně radí klientům s aspekty nekalé soutěže, reklamy, televizního a rozhlasového vysílání a ochrany osobnosti. Účastnil se i řady projektů a transakcí, zejména v odvětvích energetiky, dopravy a médií. Jan Diblík je členem České advokátní komory a je spoluautorem několika odborných publikacích. Hovoří anglicky, německy, italsky a francouzsky. Ve volném čase se věnuje cestování (se svými dvěma bratry napsal knihu Tři bratři v cizích světech), jízdě na koni a rodině; je otcem tří synů.